Tatueringsborttagning

Vi på Maro Beauty Clinic kan nu stolt presentera den senaste teknologin inom tatueringsborttagning med denna revolutionerande lasermaskin Q-terra Q10!
Detta är den enda lasermaskinen i världen med en äkta tvillingpuls. Med en tvillingpuls menas det att varje puls som ges ifrån maskinen består av två identiska laserpulser som sänds med endast få mikrosekunders mellanrum, man får därför en väldigt stark effekt av behandling med en Q-terra Q10 men ingen som helst påverkan på kringliggande hud. Vår utrustning är dessutom CE-certifierad för medicinskt bruk, vi har endast personal som innehar laserutbildning samt lasercertifikat.
Att använda sig utav en laser med tvillingpuls gör det möjligt att ta bort en tatuering på hälften så många behandlingar som med en tatueringslaser med singelpuls utan någon som helst påverkan på huden. Q-terra Q10 tillhör stolt den senaste generationen; Q-switchade Nd YAG-lasermaskiner.
Vår Q-terra Q10 kan dessutom behandla Alla tatueringsfärger!

Vem kan göra behandlingen?

  • Du måste vara frisk vid behandlingstillfället då kroppen kommer att jobba för fullt efteråt för att arbeta bort det spränga pigmentet.
  • Du får inte ha någon hudsjukdom, eksem eller dylikt i behandlingsområdet.
  • Du får inte vara gravid eller amma.
  • Du får inte äta någon medicin som skapar en ljuskänslighet eller äta något som är blodförtunnande

Vi rekommenderar alltid i våra konsultationer att man köper Emla salva på apoteket inför behandlingen och applicerar på området 2 timmar innan för att bedöva inför behandlingstillfället.

Snabbanslutning